/ Новости / Актуелно

Актуелно

Предавање др Синише Зубића

[2. март 2024.]

У петак, 1.3.2024. године, др Синиша Зубић, некада студент, асистент и наставник нашег факултета, а данас руководилац Истраживачког центра Hitachi Energy Sweden (некадашњи ABB), одржао је предавање студентима електроенергетике и аутоматике. Тема предавања је била примјена знања стечених на нашем Факултету у савременој електроенергетици.

Захваљујемо колеги Зубићу на веома занимљивом излагању, и радујемо се наставку сарадње.

Кoнкурс зa додјелу стипендија компаније ЗП „Eлeктрокрajинa” a.д. Бaњa Лукa

[30. јануар 2024.]

ЗП „Eлeктрокрajинa” a.д. Бaњa Лукa расписује конкурс за стипендирање студената електротехничких факултета у Републици Српској.

Право учешћа на конкурсу имају редовни студенти I, II, III или IV године основних академских студија на сљедећим високошколским установа: Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци и Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву, а који у току студија нису обнављали више од једне године студија, с тим да то не може бити година студија у којој конкуришу за стипендију.

Право на стипендију могу остварити само студенти који имају пребивалиште на подручју Републике Српске и који испуњавају опште и посебне услове прописане овим конкурсом.

Студенти који користе стипендију или други вид материјалне помоћи одобрен од стране другог правног или физичког лица, осим стипендије из јавних извора финансирања, не могу бити корисници стипендије.

Право на стипендију могу остварити само студенти који на дан објављивања јавног конкурса немају више од 26 година.

Више детаља о конкурсу се може видјети овдје.

Адреса

Патре 5, 78000 Бања Лука
Република Српска
Босна и Херцеговина

Контакт

+387(51)221-867
+387(51)221-867
power@etf.unibl.org

     
Hit Counter HTML Code